Мед Атлант

У Коломиї в храмі виявили картину з Ющенком і жінками. ФОТО

На Прикарпатті в місті Коломия в храмі виявили “ікону”, на якій зображений голий екс-президент Віктор Ющенко в оточенні голих жінок. Зображені вони у пекельному вогні.

Про це в інтерв’ю сайту “Апостроф” розповів капелан УГКЦ Микола Мединський.

За словами капелана, Благовіщенський храм Коломиї, де виявили дивну ікону, з 90-х років контролює УПЦ Московського патріархату, зараз права на нього оскаржує Українська греко-католицька церква.

Як зазначив Мединський, противники УПЦ МП почали біля будівлі храму безстрокову акцію, поставили на території свої намети і виявили в церкві “чимало цікавого”.

Вони (УПЦ МП – ред.) постійно кричать, що не мають жодного відношення до російської церкви і Росії в цілому. А ми знайшли в захопленому ними храмі ікону Миколи Другого (Кривавого)… Далі виявилося ще веселіше. Коли ми придивилися до ікон, які висіли на хорах, побачили, що на одній з них був зображений чорний янгол, який домінував над усіма, хто входив або виходив з храму. Це показує їх внутрішню сутність, – продовжив він.

Але найцікавіше – вони весь час кричать, що не втручаються в політику… Але одна наша знахідка – ще одна ікона, яка там само, на хорах, поруч з чорним янголом стояла – доводить, що це брехня. На тій іконі зображений голий [третій президент України] Віктор Ющенко з голими жінками в пекельному вогні, – підкреслив священик УГКЦ.

За його словами, зараз активісти патрулюють територію Благовіщенського храму і деякі речі вони готові віддати представникам УПЦ МП.

Їм сказали, що, якщо там є їхні особисті речі, нехай прийдуть і заберуть. Ми готові віддати їм ікону Миколи Кривавого, оскільки вже зафіксували цей факт. А от ікони з чорним янголом і голим Ющенком віддавати не плануємо, тому що це яскравий доказ їхньої не лише антихристиянської, а й антиукраїнської діяльності. Тому ці артефакти поки залишаться у нас, – зазначив капелан.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...