Мед Атлант

В Івано-Франківську неповнолітнім продають алкоголь. ФОТО

Днями робоча група міськвиконкому знову виявила факти продажу алкоголю неповнолітнім у місцевих магазинах.

Цього разу порушення було зафіксовано у магазині-кафе “Делікатес” на площі Ринок, 1, продуктовому магазині “Аврора” по вул. В. Чорновола, 28.

Також “особливо відзначився” продуктовий магазин “Світ продукти” по вул. Гординського, — продавець якого цинічними і брехливими методами намагався виправдати свою провину. На місце усіх подій представниками робочої групи було викликано працівників патрульної поліції. За фактами продажу алкоголю неповнолітнім складено протоколи за статтею 156 кодексу України про адміністративні правопорушення, — йдеться на сторінці групи Тверезий Івано-Франківськ.

Окрім цього, робоча група відзначає й інші місцеві магазини:

Сумлінністю та свідомим ставлення до продажу алкоголю відзначився магазин “Продукти – щедра хата”, який знаходиться за адресою: вул. Гаркуші, 28а, які при виникненні будь-яких сумнівів запитують про документи. Від імені робочої групи висловлюємо їм свою вдячність та повагу!

Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними.

Читайте також: У місті виявлено чимало точок продажу, де реалізовували алкоголь неповнолітнім

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...