Мед Атлант

Франківці можуть отримати довідку про склад сім’ї онлайн

Франківці можуть отримати довідку про склад сім’ї не звертаючись до ЖЕКу, а пройшовши відповідну ідентифікацію на сайті domivka.if.ua.

Про це повідомив член виконкому Івано-Франківської міської ради Вадим Войтик.

Нарешті дороблений важливий додаток до Реєстру територіальної громади Івано-Франківська. Відтепер кожен може самостійно отримати про себе довідку про склад сім’ї і не ходити за цим в ЖЕК. Більше того, таку можливість скоро матимуть відповідні міські служби. Принцип такий: вам треба довідку? Самі і беріть. Важлива наявність одного з кількох інструментів ідентифікації: сертифікат від банку, ЕЦП (електронного цифрового підпису) або паспорт нового взірця і мобільний телефон з підтримкою NFC.
Всі довідки мають qr-код, який до того ж можна перевірити на валідність. Система повідомить коли і ким довідка сформована та дасть її електронну копію: http://mail.domivka.if.ua, – написав Войтик у фейсбук.

У коментарях під дописок Вадим Войтик пояснив, що наразі ця система працює лише для клієнтів комунальних підприємств МІУК (Міниципальна інвестиційна управляюча компанія) і “Дирекції замовника”. З часом така можливість буде в усіх франківців.

Положення про муніципальний реєстр виконком затвердив у 2016 році. Згідно нього отримана в реєстрі інформація, у тому числі в електронній формі, є офіційною та повинна визнаватись усіма посадовими особами, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності.

Адміністратор Реєстру – комунальне підприємство Івано-Франківської міської ради «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...