Мед Атлант

В Івано-Франківську відкрили другий центр мережі медзакладів “Оксфорд Медікал”

В Івано-Франківську відкрили другий центр найбільшої в Україні мережі приватних медичних закладів «Оксфорд Медікал».

Медичний центр «Окс­форд Медікал» є одним із небагатьох лікувальних закладів в Україні, що спеціалізується виключно на сучасних малоінвазивних методах лікування. Тут працюють лікарі різних спеціальностей, для всіх вікових категорій. Пацієнтам надають послуги найвищої якості, створюючи для них максимально комфортні умови.

Загалом в Україні є близько 20 центрів мережі. Як запевняє керівник центру, відкриття другого центру «Окс­форд Медікал» в Івано-Франківську не випадкове. Практика показала,  що попит на лікування сучасними технологіями із мінімальними затратами часу пацієнта і максимальним ефектом в Івано-Франківську доволі великий.

Перший заклад мережі, що функціонує в Івано-Франківську, перестав справлятися з потоком пацієнтів, які звертаються за допомогою. Сьогодні ми розширили кількість відділень, значно збільшили штат лікарів, однак попит перевищив пропозицію. Крім того, не вистачало місця для встановлення нового обладнання, яке клініка закупила останнім часом. Через це ми вирішили зачепити ще один район міста і відкрили другий медичний заклад на вулиці Незалежності. Тепер можемо охопити більше пацієнтів та розширити спектр послуг, які будуть надаватися у майбутньому, – наголошує директор МЦ Олег Галущак.

Особливістю центру є те, що його фахівці в процесі лікування застосовують сучасні закордонні малоінвазивні методики та індивідуальні плани, які розробляються після отримання результатів обстежень та враховують особливості організму кожного окремого пацієнта.

Медики розповідають про ізраїльські схеми лікування, які не суперечать українським і міжнародним медичним протоколам.

Сучасна апаратура дає можливість виявляти та лікувати саме причини хвороб, а не заліковувати симптоми, як це є зазвичай. Так, наприклад, у новому центрі «Окс­форд Медікал» в Івано-Франківську є унікальний апарат Tempro для лікування простати.

Tempro – це революційний підхід до термального радіочастотного лікування, унікальна біполярна радіочастотна технологія, спрямована на лікування уретри будь-якої довжини, що дозволяє урологам лікувати як невелику, так і велику простату одним і тим же апаратом. Лікування за допомогою системи Tempro є безпечним і ефективним. Для окремих пацієнтів апарат Tempro дає можливість проводити лікування з ліквідацією болю, – пояснює лікар-уролог Володимир Тріщ.

Ну і, звичайно ж, велике значення має персонал. Оксфорд Медікал – це колектив висококваліфікованих спеціалістів. Кожен і з працівників пройшов відповідне стажування у мережевих центрах, у закордонних фахівців і підготовлений до роботи за найновішими сучасними технологіями у галузі медицини.

Перед тим, як розпочати роботу, наші лікарі їдуть в інші центри на стажування, іноді проходять практику в ізраїльських клініках. Втім, ми не вчимо людей їхнього фаху. Ми вчимо їх працювати у нашому центрі за нашими правилами. Головне завдання – практика на тих приладах, які використовують у нашій мережі. Вони використовують ті знання, які мають. Питання тільки в тому, щоб підібрати якісний персонал. Але вони усі – спеціалісти, які виліковують, – наголошує директор МЦ.

Щодо вартості лікування, то воно доволі прийнятна. Діє система знижок. Запропонована пацієнту вартість курсу – це кінцева сума, а не ціна за окрему маніпуляцію. Якщо ж центром буде витрачено більше коштів на лікування, то у МЦ запевняють, що пацієнт не понесе зайвих витрат.

Для зручності пацієнтів і можливості віддаленого запису в “Оксфорд Медікал” діє Сall-центр.

Тут запевняють, що сучасний рівень розвитку медицини дає змогу виявляти та лікувати патології людського організму на початкових стадіях, коли лікування не потребує значних коштів. Відтак радять пацієнтам не зволікати із візитом до лікаря і головне не боятися розповісти про проблему. Гарантують своїм клієнтам анонімність і максимальний ефект від лікування.

Адреса клініки в Івано-Франківську: вул. Василіянок, 1 та вул. Незалежності, 93а.

Телефони: (067) 3 777 299, (050) 3 777 299

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...