Мед Атлант

За пивом в магазин на машині: з`явилося відео з реєстраторів, як франківські патрульні зупинили п`яного студента

В Івано-Франківську минулих вихідних патрульні зупинили водія за порушення правил дорожнього руху. За кермом виявився  неповнолітній студент, який був п`яний.

Зупинили поліцейські автомобіль Opel Vectra на вул. Юності, у машині не горіла підсвітка номерного знаку. За кермом сидів 16-річний студент ВПТУ, який посвідчення водія ще навіть не отримував. Крім того, від хлопця патрульні почули запах алкоголю. Запропонували пройти тест, юнак погодився. Результат тесту виявився позитивним – у крові юного водія було 0,77 проміле алкоголю.

Батьків студента поліцейські повідомили, а хлопець просився поїхати додому – у Микитинці, мовляв, це вже не далеко залишилося. Також наголошував, що хоч не має посвідчення, але керує автомобілем вправно.

Ну чесно, я їду в Микитинці. Чесно вам скажу, я прав не маю, але їжджу дуже добре – вже вісім років за кермом, – зауважив юний водій.

Автомобілем скористався тому, що вирішив поїхати до магазину, щоб взяти ще пива. Вину студент визнав, обіцяв виправитися. Матір хлопця просила, аби його відпустили, бо це лише перший раз таке виникло. Проте патрульні склали необхідні адмінматеріали на водія: ст. 126 КУпАП (ч. 2) та ст. 130 КУпАП. Далі справа слухатиметься в суді.

МІСТО пропонує переглянути сюжет. У ньому відео з реєстраторів патрульних та коментарі речника:

Читайте також: Поліція розпочала кримінальне провадження з приводу обвалу на Шевченка

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...