Мед Атлант

Поліцейські підозрюють франківця у серії крадіжок

Завдяки злагодженій роботі оперативних працівників Івано-Франківського та Тисмненицького відділів поліції було викрито зловмисника, якого підозрюють в серії крадіжок акумуляторів з автомобілів.

Протягом минулого місяця за допомогою до правоохоронців звернулось троє жителів Тисменицького району, які повідомили, що невідома особа з їхніх автівок скоїла крадіжку акумуляторів та автомобільних інструментів.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявися 30-річний житель обласного центру. Як з’ясувалося, чоловік скоював злочини на території Івано-Франківська та Тисменицького району в нічний час.

Лиходій в минулому мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності. Вартість викраденого за попередніми підрахунками, становить понад 3000 гривень. Все поцуплене продав, а виручені кошти потратив на дозвілля, — повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні кримінальних правопорушень зловмиснику та обрання міри запобіжного заходу. За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Крім того, поліцейські перевіряють ймовірну причетність чоловіка до скоєння аналогічних правопорушень на території Івано-Франківської області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...