Мед Атлант

Суд депутата і ветерана АТО: засідання перенесли, бо свідки не прийшли

Сьогодні, 28 листопада, розпочалося чергове засідання у справі щодо конфлікту на Макогона між депутатом-“свободівцем” Петром Гавришем і ветераном АТО Олексієм Замковим.

Проти учасника АТО Олексія Замкового порушили кримінальну справу за ст. 350 ККУ (Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок) за те, що він дав ляпас міському депутату, адже слідчі розцінили це як “тяжке тілесне ушкодження”.

Слухає цю справу суддя Івано-Франківського міського суду Наталія Деркач. Нагадаємо, минулого засідання, 25 жовтня, у суді заслухали свідків у справі. Сьогодні на засідання не з’явилися свідки у справі. Зокрема і міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Відтак, суд перенесли.

Нагадаємо, що 16 вересня 2016 року під час гарячих громадських обговорень забудови на Макогона Олексій Замковий дав ляпаса депутату міської ради Петру Гавришу. Депутат спробував затіяти бійку, але його відтягнули. Згодом депутати міськради від “Свободи” звернулися до поліції зі скаргою на Замкового — відкрити кримінальне провадження за “побої без тілесних ушкоджень”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...