Мед Атлант

Святкові концерти на Різдво обійдуться франківцям в 76 тисяч гривень

Днями Департамент культури Івано-Франківської міської ради оголосив відкриті торги щодо надання послуг з організації культурних заходів.

Про це повідомляється на сайті Prozorro.

Наразі Департамент культури очікує пропозицій від підрядників, які змогли б надати деякі послуги для «Організації та проведення фестивалю «Різдво у Франківську»

У тендерній документацій йдеться, що очікувана вартість культурних послуг становить  76 990 гривень. За ці кошти підрядник повинен забезпечити все необхідне обладнання для урочистого відкриття фестивалю «Різдво у Франківську», Різдвяного концерту (9 січня) та святкового концерту «Різдво іде по світу» (10 січня). Зазначимо, що ці культурні заходи відбудуться на Вічевому майдані.

Також, в Департаменті культури запланували проведення святкової коляди в деяких мікрорайонах міста. Відтак, 9 та 10 січня в мікрорайонах «БАМ», «Позитрон», «Пасічна» та «Каскад» теж відбудуться Різдвяні концерти і підрядник повинен надати усю необхідну техніку для їх проведення.

Додамо, що у вартість закупівлі входить друк трьох сотень афіш та 30 сувенірів.

Подати свої пропозиції має право той, хто зможе виконати усі технічні вимоги та надати послуги у повному обсязі. А згідно тендерної документації, вимог не мало — для організації концертів підряднику потрібно буде поставити сцену, забезпечити її підігрів, встановити необхідне звукотехнічне, світлотехнічне обладнання.

Читайте також: Українці почали скуповуватися до новорічного столу. Що буде з цінами на продукти перед святами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...