Мед Атлант

До Івано-Франківська завітали актори фільму “Кіборги”. ФОТО/ВІДЕО

У суботу, 2 грудня, в Івано-Франківську відбувся допрем’єрний показ фільму «Кіборги». Опісля жителі міста мали змогу поспілкуватися з творчою групою фільму в холі кінотеатру.

Фільм «Кіборги», це повнометражний художній фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі. «Кіборги» — фільм не про війну, а про мир, який зароджується всередині цієї війни. Його герої багато міркують про те, чому все це сталося, навіщо вони тут і яку країну хочуть побудувати.

У фільмі немає ніяких домислів. Хіба лише рукопашні бої. Фільм знімався приблизно два місяці і зараз ми маємо такий результат. Нам приємно бути тут та презентувати його Вам. Це була дуже відповідальна робота перед тими бійцями та всіма українцями, — зазначив  Віктор Жданов, виконавець ролі Позивний «Старий».

 

Додамо, що п’ятеро головних героїв — це збірні образи, які були списані з реальних кіборгів. Серед героїв фільму є представники Збройних сил та добровольчого підрозділу, юний патріот і дорослий боєць, що не всидів на дивані перед телевізором.

В офіційний прокат кінострічка “Кіборги” вийде 7 грудня 2017.

Також, нагадаємо, що 5 гривень з кожного придбаного квитка на фільм “Кіборги” будуть перераховані на допомогу сім’ям загиблих в боях за Донецький аеропорт.

Читайте також: До Івано-Франківська приїхав Євгеній Жуков, кіборг “Маршал”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...