Мед Атлант

В Івано-Франківській ЗШ №9 встановили близько сорока віконних конструкцій

Школа № 9 – початкова. Її відвідує майже чотири сотні маленьких школярів. Та навіть попри це, закладом десятиліттями ніхто не опікувався. Про нові вікна вчителі та діти роками тільки мріяли. У школі було холодно, і маленьким школярам доводилось мерзнути.

Була дуже велика проблема. Як тільки приходили холоди, ми з батьками утеплювали ті старі вікна, як могли, різноманітними підручними методами. І так хоч якось зберігали тепло, — каже директорка закладу Ольга Дорошенко.

З цією проблемою був ознайомлений і депутат від цього округу, укропівець Сергій Гаєвський. Каже, звернень від батьківського колективу і педагогів було немало. І врешті, таки вдалось допомогти.

Наша політична сила в опозиції до більшості франківської міськради, тому вибити кошти із місцевого бюджету не вдалося. Зате допоміг Олександр Шевченко. Він посприяв у виділенні майже 300 тисяч гривень із фонду соціально-економічного розвитку, — розповів Сергій Гаєвський.

 

Таким чином у школі встановили майже 40 віконних конструкцій. Замінили не тільки маленькі вікна у кабінетах, але й великі – у спортзалі і їдальні.

І вчителі, і батьки дуже задоволені. У нас тепленько, ми навіть тепер собі можемо дозволити таку розкіш, як провітрювання класів. Нарешті наші діти вчитимуться у комфорті, — сказала Ольга Дорошенко.

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...