Мед Атлант

П’яного водія, котрий висадив франківську школярку на темній вулиці, оштрафують

Водій франківської маршрутки № 25 вирішив не їхати до кінцевої зупинки, а повернути у гараж раніше.Та при цьому керманич висадив пасажирів. Зокрема йдеться про неповнолітню школярку, котру водій висадив у темну пору на неосвітленій території.

По це у мережі фейсбук написав батько дівчинки Volodymir Paliychuk.

Чоловік, довго не думаючи, поїхав у гараж до водія, аби вияснити ситуацію. Але там застав його нетверезим. Каже, точно не за 30 хвилин випив стільки. Упевнений, що водій, будучи п`яним, перевозив франківців.

Сьогодні, приблизно в 19.40, мені подзвонила донька (13 років) і сказала, що вона йде додому пішки, бо водій маршрутки висадив її і сказав “тут недалеко, перейдеш, мені треба в гараж”. Зупинився він на вул. Ребета, а перейти треба на вул. Дудаєва. Уявіть – дівчинка 13 років, в темну пору доби по території лісокомбінату, де багато бродячих псів і територія не освітлюється… Маршрут №25 – перевізник ТОВ “Корида Транс”. Приїхавши до них в гараж розібратися в ситуації, застав цього м*дака за кермом маршрутки БУХОГО!!! (з моменту, коли дитина подзвонила, до моменту, коли я приїхав, пройшло приблизно 30-40 хв). Під час нашої “розмови” він (як я вияснив під час нашої “дружньої розмови”, звати його Хомуницький Ігор) заявив, що йому нічого не буде, бо він уже не на маршруті, а випив тільки що. Народ, я сам не завжди п’ю тільки чай і добре знаю, що такий перегар “тільки що” не вийде. Очевидно, що він п’яний возив людей.
P. S. І як він завтра має зранку виїхати на маршрут, якщо, наскільки мені відомо, така кількість алкоголю до ранку не вийде з організму, – йдеться у повідомленні батька школярки.
Начальник управління транспорту і зв’язку Олег Ганчак запевнив МІСТО, що усе завтра з`ясують і водій понесе покарання за такі дії. Каже, що через програму встановлять коли водій з’їхав і звідки. Все це розцінюватиметься як порушення графіку. Якщо факт підтвердиться, то водія реально звільнити з роботи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...