Мед Атлант

Мами дітей з особливими потребами просили міську раду збільшити соціальну допомогу

У п’ятницю, 15 грудня, розпочалося засідання 17 сесії міської ради. Серед іншого, депутати заслухали звернення батьків дітей з інвалідністю щодо майбутньої співпраці з міською владою та збільшення фінансової допомоги.

Також мами дітей виступили з пропозицією створити центр денного перебування дітей.

Є багато прикладів створення Центрів соціальних послуг по всій Україні і більшість з них є муніципальні.Тому ми звертаємося до Вас. Один з меседжів, яким ми хочемо донести, що влада може йти на зустріч нам. Ми вже обговорювали з Русланою Василюк ( ред. – директор КП “Центр розвитку та рекреації”), що в міського парку, до прикладу, можна створити простір для дітей.

У свою чергу, міський голова Івано-Франківська дав протокольне доручення департаменту освіти, департаменту соціального захисту напрацювати ідеї співпраці, підписання меморандуму тощо.

Підтримав звернення батьків депутат міської ради Віктор Анушкевичус. Депутат зазначив, що сума соціальної допомоги є мізерною, тому попросив врахувати у міському бюджету на наступний рік збільшення соціальної допомоги з 200 грн до 1000.

Для бюджету 2,5 мільярда, 70 тисяч гривень для 70 дітей знайти можна, — сказав депутат.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...