Мед Атлант

Серед голів ОДА Гончарук найменш відповідальний — рейтинг

У кінці року аналітики «Слова і Діла» підбили підсумки роботи голів облдержадміністрацій, та дослідили, хто з них найкраще та найгірше виконував свої обов’язки. Голова Івано-Франківської облдержадміністрації — найнижче у рейтингу.

Поговоримо спочатку про тих чиновників, котрим вдалося збільшити свій рівень відповідальності, а отже й гарно попрацювати у 2017 році.

На першому місці — голова Запорізької ОДА Констянтин Бриль, котрий піднявся на 13% у рейтингу відповідальності (у 2016 році його рівень складав 40%, а наприкінці нинішнього — 53%). Він виконав 40% обіцянок, а в процесі виконання перебуває 60%, при цьому в нього немає жодньої нивиконаної обіцянки.

На другому місці серед лідерів —  очільник Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, який зміг піднятися у нашому рейтингу на 11% (виконав 46% своїх обіцянок, а не зміг – всього 19%).

Третю сходинку займає Валерій Головко, який керує Полтавською ОДА — він зміг вдосконалити свої позиції на 9%, за ним – очільник Львівської ОДА Олег Синютка, з приростом відповідальності в 7%.

Найменшие додали у рейтингу голови Сумської та Херсонської ОДА — Микола Клочко та Андрій Гордєєв — вони отримали по +1%.

Тепер розкажемо, хто у 2017 році лінувався, погано виконував свої обіцянки та впав у нашому рейтингу відповідальності.

Найгірше працював Олег Гончарук — очільник Івано-Франківської області, який втратив 18%, порівняно з минулим роком.

Після нього — Валентин Резніченко з Дніпропетровської ОДА, який опустився вниз на 13%.

Третю сходинку по невиконанню обіцянок розділили між собою голова Вінницької ОДА Валерій Коровій та Черкаської Юрій Ткаченко — які отримали -10% в рейтингу.

За ними – Геннадій Москаль (Закарпатська ОДА), Олександр Корнійчук (Хмельницька ОДА) та Володимир Гунчик (Волинська ОДА) — з рейтингом -7%.

Найменше спромігся втратити через невиконані обіцянки голова Чернігівської ОДА Валерій Кулич (-2%).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...