Мед Атлант

Франківці відзначать річницю Дня народження Бандери ходою та віче

У четвер, 21 грудня, відбулося чергове засідання членів виконавчого комітету. Серед іншого, чиновники розглянули питання про відзначення в місті 109-ї річниці від Дня народження видатного українського політичного діяча, ідеолога і теоретика українського націоналістичного руху Степана Бандери.

Наразі у виконавчому комітеті запланували чимало заходів на 1 січня. Зокрема, о 09.00 год. відбудуться урочисті заходи в с.Старий Угринів Калуського району з вулиці Б.Лепкого, 46; о 13.30 год. буде організована піша хода громадськості міста за маршрутом: Вічевий майдан – вул. Незалежності – вул. Степана Бандери – Європейська площа; о 14.00 год. на Європейській площі відбудеться святкове віче; о 15.00 год. у Центрі патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери — відбудеться святкова академія «Ім’я, що об’єднало Україну» з нагоди відзначення 109-ї річниці з Дня народження С. Бандери.

Окрім цього, 1 січня о 10.00 год. у Народному домі с.Вовчинець заплановане народне віче до відзначення 109-ї річниці від дня народження провідника ОУН-УПА С.Бандери; 2 січня у бібліотеці-філії №4 (вул.Довженка,12) — історичний зріз «Степан Бандера-світоч Нації»; 3 січня о 13.00 год. у Бібліотеці-філії №7 (вул.Дністровська, 22) — виставка-презентацію історичної постаті «Життя, присвячене свободі».

На відзначення 109-ї річниці від Дня народження Степана Бандери з міського бюджету виділили кошти в  сумі  4800 грн для придбання квітів та в сумі  2300 грн для озвучення заходу.

Читайте також: Святковий концерт “Розколяда” обійдеться франківцям в 31 тисячу гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...