Мед Атлант

Президент приїхав на Прикарпаття з приватним візитом

Офіційний візит Петра Порошенка на Прикарпаття не підтвердився, однак відомо, що сьогодні гарант таки прибув на Франківщину.

В прес-службі Івано-Франківської обласної адміністрації кажуть, що їм про офіційні заходи за участю Президента України нічого не відомо, однак факт його перебування в області не спростовують.

Як повідомляють автомобілісти, нещодавно було тимчасово обмежено рух на вул. Коновальця в районі аеропорту. Як коментують у прес-службі патрульної поліції, дорогу перекривали тимчасово у зв’язку з масовими заходами. Наразі рух там відновлено.

Як стало відомо “МІСТУ” з особистих джерел в державній резиденції Синьогора в селі Гута Богородчанського району вже кілька днів відпочивають рідні Президента. Тому вихідні гарант проведе в Карпатах.

Нагадаємо, 29 вересня на Прикарпатті в рамках робочого візиту приїздив Петро Порошенко. За його участі відбулася нарада  з представниками лісової галузі. Також Президент України відкрив новий міст у Драгомирчанах, а у Коломиї – відвідав урочисте відкриття нового заводу компанії Leoni AG.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...