Мед Атлант

Калушанку обікрала подруга з Львівщини, її розшукують правоохоронці

Минулих вихідних до Калуського відділу поліції звернулась місцева мешканка з повідомленням, що з її помешкання знайома скоїла крадіжку.

З помешкання зникли гроші в сумі 11000 гривень, 1800 Євро, ноутбук марки “Леново” та мобільний телефон “Самсунг Гелексі”.

В ході проведення слідчих дій правоохоронцями було з’ясовано, що 25 грудня до потерпілої в гості приїхала її товаришка, 36-річна жителька Львова. Коли заявниця пішла у своїх справах, зловмисниця, залишившись сама в квартирі, скоїла крадіжку вищевказаного, після чого зникла з місця скоєння злочину.

Власниця, прийшовши додому, побачила відчинені вхідні двері, а відтак виявила крадіжку вказаних речей про що повідомила до поліції. Наразі, проводяться розшукові заходи по встановленню місця перебування підозрюваної для притягнення її до кримінальної відповідальності.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте також: Франківець побив водія, який не пропустив на пішохідному переході його дитину. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...