Мед Атлант

Івано-Франківська УГКЦ видала путівник для сімей загиблих на Майдані та в АТО

Путівник для сімей загиблих видано за сприяння Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я та за дорученням Синоду Єпископів УГКЦ.

Він є частиною програми просвітництва і має на меті зорієнтувати в особливостях духовно-психологічної та соціальної підтримки родин, які втратили рідних під час Революції Гідності та воєнного конфлікту на сході України, а також допомогти віднайти шлях для «життя далі», переосмислити минуле й відкрити для себе вічність.

Мета путівника — зорієнтувати в особливостях самодопомоги і підтримки тих, що втратили близьких під час Революції Гідності та воєнних дій на Сході України. У виданні описано прояви горювання у дорослих, дітей та підлітків, ознаки скорботи і природного оплакування втрати, вміщено рекомендації, як розповісти рідним про свої почуття та взаємини з загиблим, що робити при ускладненому горюванні, як бути, коли рідний скоїв самогубство.

Основи християнського розуміння смерті, подані в книжці, допоможуть кожному віднайти шлях для життя «далі», підтримають у період переосмислення своїх цінностей і відкриття для себе Вічності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...