Мед Атлант

Напередодні свят прикарпатські правоохоронці відвідали колег у зоні АТО. ФОТО

Вчора, 28 грудня, напередодні свят керівництво Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області та керівники підрозділів відвідали своїх підлеглих, які зараз несуть службу на Донеччині.

Відповідно до вказівки голови Національної поліції України т.в.о. заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області Олег Йосипів, спільно з командиром роти поліції особливого призначення ГУНП в області Михайлом Ковалюком та командиром роти патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ» Миколою Івоняком перевірили відряджених правоохоронців за місцем дислокації несення служби у зоні проведення антитерористичної операції у м. Маріуполь Донецької області.

 

Зокрема, перевірили рівень матеріально-технічного забезпечення та ознайомилися із соціально-побутовим облаштуванням, а також забезпечили їх харчовими продуктами.

Під час робочої поїздки від імені обласної профспілки атестованих працівників ОВС старшого сержанта поліції роти особливого призначення «Івано-Франківськ» Ігоря Мартинюка нагородили грамотою та грошовою винагородою. Від волонтерки Мирослави Квітки медаль «За визволення Слов’янська» вручили старшому інспектору роти поліції особливого призначення ГУНП в області лейтенанту поліції Андрію Кожушку.

 

Керівники подякували працівникам за сумлінне виконання службових обов’язків, привезли новорічну ялинку, привітали з прийдешніми святами та побажали щасливого повернення додому.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...