Мед Атлант

Жахлива смерть спіткала сім’ю відомої франківки

Сьогодні, 30 грудня, в будинку на Січових Стрільців знайшли мертвою сім’ю відомої франківської відунки Русана Гордієнко. Шестеро осіб найімовірніше отруїлися чадним газом.

Русана була відомою в Івано-Франківську і поза його межами цілителькою, поетесою. Жінка з чотирьма вищими освітами серед яких спеціальність лікаря, психолога та знавця нетрадиційної медицини. Русану знали, як особистість з цікавими поглядами на життя і оригінальними хобі: створення амулетів, медитація, цілительство…

Разом з Русаною мертвим знайшли її чоловіка Сергія Гордієнка, а також їхніх чотирьох дітей.

Як розповіли на місці події правоохоронці, тіла людей виявив знайомий родини, коли сьогодні завітав до них у гості. Чоловік був шокований побаченим, одразу викликав правоохоронців і швидку.

Всі члени сім’ї були мертвими. Тіла загиблих знаходилися у різних місцях. 27-річний голова родини загинув у ванні. Окрім того, мертвими виявили жінку і четверо їхніх дітей: 14, 10, 4 років і п’ятимісячне маля. Слідів насилля на жодному з тіл не виявили. Експертиза покаже справжню причину смерті, однак найімовірніше сім’я загинула від отруєння чадним газом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...