Мед Атлант

Командир батальйону Ірина Зелінська йде з патрульної поліції Івано-Франківська. ФОТО

Командир батальйону Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Ірина Зелінська переводиться на службу в Хмельницький.

Наразі Ірина Зелінська офіційно призначена в ГУ НП в Хмельницькій області. Вона стане заступником начальника управління превентивної діяльності. Тобто, заступником Дмитра Міхальця. Нагадаємо, у листопаді 2017 року начальник УПП в Івано-Франківській області Дмитро Міхалець повернувся у рідний Хмельницький. Його представили, як тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції Хмельниччини. Пропозиція поступила від екс-заступника начальника поліції Прикарпаття, а нині начальника Хмельницької поліції Василя Віконського.

Нині з Івано-Франківська у Хмельницький переїжджає ще один правоохоронець. Ірина Зелінська каже, що має за честь служити з таким начальником, як Василь Віконський, з яким неодноразово по роботі співпрацювала у Франківську. Саме тому погодилася переїхати в інше місто. Не забула і про Дмитра Міхальця, адже працювала з ним від перших днів у київській патрульній поліції, потім вони були призначені на службу в Івано-Франківську.

Щоправда, патрульна залишає у Франківську маму і сина. Тому матиме змогу часто відвідувати місто, яке стало для неї домівкою. Бо Ірина з м. Свердловськ, що за 20 км від кордону з Росією. В 2014-му році, коли почалась війна, покинула домівку з родиною. Деякий час проживала у Вінниці у маминої сестри. Каже, війна змінила усе.

Ірина Зелінська у Франківську на посаді комбата була з березня 2016 року. З 31 січня 2016 року, відколи запрацювала патрульна поліція в місті, була заступником командира батальйону.

Про службу в поліції, мрію дитинства, розповіла в інтерв`ю журналісту LIKE:

Неподалік мого рідного міста була Луганська академія внутрішніх справ. Хотіла вступати туди. Утім моїм батькам – мамі-вчительці і татові, який працював у воєнізованій гірничорятувальній частині – таке навчання було не по кишені.

Щоб туди потрапити, нам потрібно було продати машину, будинок. І тоді я вступила на безкоштовне навчання до Донбаського державного технічного університету на будівельника.

Ну, а на початку 2015 року я почула, що є набір у нову поліцію. Загалом, було сім етапів. Було важко, але мені подобалось. Я ще не встигала доїжджати додому, а мені вже телефонують чи отримую листа на пошту про те, щоб приїжджала на наступний етап. Загалом нас було 33 тисячі, а вибрали 2 тисячі. І це додало мені внутрішніх бонусів.

Тепер керівництво патрульних у Франківську чекають кадрові зміни. Адже крім того, що звільнилося місце комбата, незабаром призначать нового начальника.

Редакція МІСТО дякує за співпрацю і бажає вірно служити українському народу й надалі!

Головне фото: LIKE

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...