Мед Атлант

Новорічну арку завершать до Різдвяних свят

Сьогодні, 3 січня, робітники продовжили встановлювати елементи світлодіодної новорічної арки на стометрівці, адже до Нового року змонтувати усі 46 арок не встигли.

Тепер обіцяють впоратися до Різдва.

За кілька днів роботи новорічного дива франківці встигли потішитися ілюмінацією і висловити своє невдоволення: частина змонтованої конструкції не працювала.

На питання про несправність елементів конструкції керівник КП “Міськсвітло” Віктор Синишин відповів:

Деякі арки не світились у зв’язку з механічними пошкодженнями семи частин конструкції. Ілюмінація має послідовне з’єднання провідників, саме тому через кілька несправних деталей відключилась велика кількість інших. У КП “Івано-Франківськміськсвітло” обіцяють найближчим часом виправили усі недоліки.

Нагадаємо, що підприємство “Ялинки України” звернулося до міського голови Руслана Марцінківа з пропозицією встановити у Франківську на час новорічно-різдвяних свят світлодіодну арку безкоштовно – в якості подарунка місту і заодно реклами власної продукції.

Напередодні місто мало закупити ілюмінацію: світлодіодну параболічну арку “Фонтан”, вартістю 3 млн грн, однак результат тендеру оскаржив один із учасників.

До теми: Я вашого мера навіть не знаю, – бізнесмен, що подарував Франківську світлодіодну арку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...