Мед Атлант

На українському телеканалі показали сюжет про франківську бруківку. ВІДЕО

На українському телеканалі “Інтер” показали сюжет про неякісний ремонт міського озера. Кореспонденти намагалися з’ясувати, хто виправить “халтуру”, на яку з міського бюджету витратили 17 мільйонів гривень.

Ремонтні роботи на міському озері тривають з квітня минулого року, однак активісти уже помітили, що нова бруківка в деяких місцях почала розсипатися. Тим паче незадоволені містяни і якістю проведення самих робіт.

Кілька місяців тому міський голова Руслан Марцінків пообіцяв виправити ситуацію і змусити підрядника замінити неякісну бруківку, однак, як йдеться в сюжеті, поки цього не відбулося. Плитку продовжують вкладати й знову до якості робіт є питання.

Капітальним ремонтом пішохідної зони на озері займається “Івано-Франківськавтодор”. Саме ця компанія стає переможцем більшості тендерів, які проводила міська рада. Лише за минулий рік на рахунок фірми місто перерахувало майже 114 млн грн. Один з найдорожчих проектів – ремонт пішохідної зони навколо міського озера.

В компанії не заперечують, що у виконанні робіт є недоліки, але стверджують: винні не вони.

Головний комунальник міста Михайло Смушак перекону: “халтурні” роботи місто просто не прийме і фірму змусять все виправити.

Детальніше – у сюжеті телеканалу “Інтер”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...