Мед Атлант

Відомий український співак з 90-х збирає в мережі гроші на популяризацію свого гурту

Співак з 90-х Юрко Юрченко розкритикував український шоубіз й повідомив, що більше не планує співпрацювати з продюсерами. Співак організував у мережі флешмоб з проханням долучитися до “розкрутки” його нового гурту.

Прохання про фінансову підтримку опублікував на своїй сторінці у фейсбук.

І так. Виходжу із зони комфорта. Слів буде багато.
Начистоту від Нечистяка! Без прикрас! З Бодуна!
Мій план був простий. Виграти Х-Фактор і на гребні успіху прямо під час оголошення переможця попрощатись НАЗАВЖДИ з музичною кар’єрою і поїхати десь в Карпати вовків шукати. Ви не повірите і НІКОЛИ не зрозумієте людину, що була в забутті довгих 17 років. Йти треба Переможцем, а не так, як я в 90-х. Ну дійсно, смішно, стільки років товктися і все мимо каси. А я людина Горда.
Але шось пішло не так) Такої підтримки від людей я не очікував! Мені повірили. Ви розумієте!? Повірили в МЕНЕ! Люди пробачили мене за все. Повірили в мою музику, в те, що я не брешу, в те, що я дійсно Музикант, а не “буратіно” штучно створений продюсером.

На сьогоднішні в мене знову купа пропозицій від усіх відомих і невідомих прадюсерів і прамоутерів.
Де ви були, коли я їв безалкогольну ковбасу?! Ви ж всі знали, шо я тіпа талантлівий?! Ваша вигода зараз тільки в тому, щоб по бистрячку зрубать бабла на хайпі. Не вірю жодному.
Мій новостворений френд-клаб на гребні цієї хвилі запустив флеш-мобчик. Ану-ка, давай-ка, скинь-ка пару гривеньок для старіни Юркеша. В будь-який інший момент свого життя я був би проти, але тільки не зараз.
Так, я майже повірив, що можу виграти Х-Фактор. Упс)
Чи ви також вважаєте, що я старий кінь неперспективний? Ну-ну) Зачекайте хвилинку, Мік Джаґер на зв’язку…
І так. Шо маю зараз? А нічого. 25 000$ боргу, невигідні контракти з компаніями, яким по… на моє майбутнє. Замість того, щоб вкладати зараз в ПЕРСПЕКТИВНИЙ гурт “Yurcash” вони, як коршуни чекають, коли я тільки сам піднімусь, щоб спокійно тирити моє чесно зароблене роялті. У мене ж з ними контракт!!! Куди я дінусь. Дурак, довірився, попідписував всякої дурні. І це про всі організації, з якими я тіпа співпрацюю, без винятку.
А люди хотять щоб шоу продовжувалось, а я не можу їм його дати. Наприклад, до 10 січня маю представити запис пісні для Євробачення…?
Чи соромно мені – а ніфіга. Я жалкую тільки про те, що не попросив у своїх фанів ще в 90-х вислати мені хоча б по одній гривні. Купив би собі пару вулиць в Петропавлівській-Борщагівці і все б склалось по-іншому. Не тинявся б я все своє життя по зйомним квартирам, і дітки б мене любили і поважали, і сім’я б моя не розвалилась, бо бідність – то прокляття. Не всі у цьому перевернутому світі можуть бути бізнесменами і прагматами.
Як казав “вєлікій” Поплавський: – “Скромність – найкоротший шлях до бідності і забуття”. І він правий. Тому, я більше не буду скромним. До речі, наприклад, Поплавський мені винен 32 тисячі доларів. Я відпрацював на нього три тури виборів до народних депутатів. Безплатно! Думав, він мені хоча б допоможе з молодіжним кредитом на квартиру. Дали Заслуженого Артіста, а я й не просив, бо не заслужив. Спасіба, Міхалич. Мама щаслива. А за четвертий тур у нас був договір – штука баксів за концерт. Потисли одне одному руки. Я відпрацював 42 концерта. 10 штук ви мені віддали. А Михайло Михайловичу? Не відповідаєте за базар? Грьобані, мільйанєри. Де мої 32 штуки баксів? Бог спитає у вас за все…

Я знаю, що нариваюсь на негатив та заздрість збоку тих, хто не може так відверто розмовляти з людьми, як я. І для таких вектор чітко визначений: “Хто скаже, що я невдаха, що в мене не має даху, того я пошлю…” Ну, ви в курсі.

Зараз я впевнений, що вже не маю права зупинятись, бо я перед ЛЮДЬМИ в Боргу! Я все-одно прорву цю греблю непорозуміння, тотальної невостребованності, неформату, попсні, гламуру, проросійського лайна і тваю ж мать, справа ж то всього-навсього ЗАРАЗ за якимось там пару штуками долярів, а часу в мене вже не стільки багато, як вчора…

В мене тріщить телефон, фейсбук і вайбер від пропозицій фінансової допомоги з України та за кордону. Це не моя ідея, і я не буду більше ВАС стримувати, бо ця ЛЮБОВ взаємна!
Та й взагалі, це буде ПЕРШИЙ в історії випадок, коли продюсером гурту стане НАРОД!

4149 4991 0717 5919
Юрченко Юрій Володимирович.
Це моя особиста карта. Зайве бабло поверну назад, коли відпрацюю концерт на Олімпійському, ібо тіко так має бути!!!
Репост!

В жовтні минулого року Юрко Юрченко повернувся на сцену після 10-літнього забуття у складі гурту Yurcash. Взявши участь у 8 сезоні шоу “X-Factor” гурт дійшов до суперфіналу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...