Мед Атлант

У Калуші розшукують двох чоловіків, які каменем проломили череп хлопцеві

У Калуші розшукують двох чоловіків, які каменем проломили череп хлопцеві.

Інцидент трапився 4 січня близько 21:00 у Калуші біля крамниці “Нива-Калина”. Таку інформацію повідомив у соцмережі Володимир Вошняк, пише Західний Вісник

Двоє невідомих чоловіків у магазині купували горілку та чіплялись до відвідувачів, зокрема до двох жінок-покупців. Після чого, вийшовши на вулицю, продовжували чіплялись до перехожих. Наступними їхніми жертвами стали два хлопці, жителі Калуша, які очікували таксі. Хлопці пробували уникнути перепалки, але неадеквати почали їх ображати нецензурними словами та переслідувати. Між чоловіками виникла невелика бійка. Калушани вирішили уникнути подальшого загострення конфлікту, тому перейшли на інший бік зупинки. Однак один з нападників перебіг дорогу і несподівано наніс одному з хлопців два удари каменем по голові, розтрощивши лобову кістку, після чого втік.

Наразі нападників розшукує поліція. Їх прикмети:
– ріст 180 см, повнуватий, 35-40 років, з короткою стрижкою, обличчя овальне. Саме цей чоловік наносив удари;
– ріст 190 см, худорлявий, 35-40 років, темне обличчя, середньої довжини чорне волосся, був одягнений у темну куртку.

Наразі ведеться слідство. Відкрито кримінальне провадження за статтею 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності). Такі дії, згідно з санкцією статті, караються громадськими роботами від 150 до 240 годин або виправними роботами до одного року, чи арештом до шести місяців, або обмеженням волі до двох років.

Якщо хтось має інформацію про цю подію, прохання повідомляти за телефонами: 102 або (099) 441-32-61.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...