Мед Атлант

13 років за ґратами проведе чоловік, який із особливою жорстокістю вбив свого товариша

Криваве застілля для одного з прикарпатців коштувало життя, для іншого –13 років ув’язнення.

Про зникнення брата до поліції повідомила сестра вбитого 11 березня минулого року. Наступного дня понівечене тіло хлопця знайшли на смітнику в селі, де він проживав.

Комірчина, де тіло прикарпатця пролежало два дні

Трагедія трапилася на Надвірнянщині в селі Пнів. Хлопець, якому 9 березня виповнилось 18-ть років відпочивав з друзями. Компанія, як і сам вбитий, була не благополучною. Всі четверо чоловіків раніше відбували покарання в місцях позбавлення волі.

Розпиваючи алкоголь, між чоловіками виникла суперечка. В ході якої 33-річний односельчанин вбитого схопив дерев’яну палицю і розпочав наносити удари в область тіла та життєво важливу ділянку тіла – голову, спричинивши потерпілому закрито черепно-мозкову травму з крововиливом під м’яку мозкову оболонку, що призвело до набряку та набухання головного мозку. В подальшому зловмисник з метою приховання слідів злочину, спільно з товаришем, також місцевим жителем, змайстрував дерев’яні ноші та виніс тіло загиблого на сміттєзвалище, що у с. Пнів. До цього тіло вбитого два дні пролежало в комірчині.

Тіло 18-річного прикарпатця вбивці викинули на смітник

Вироком Богородчанського районного суду від 15.01.2018 зловмисника визнано винним за ч. 1 ст. 115 (“Умисне вбивство”) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 13 років, інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...