Мед Атлант

Муніципальні інспектори контролюватимуть нелегальну торгівлю у вечірній час

Робочий день працівників Муніципальної інспекції, які здійснюють контроль за стихійною торгівлею у місті, продовжили на дві години.

Про це у групі “Комуналка ІФ” повідомив головний комунальник міста Михайло Смушак.

Виділили в складі Муніципальної інспекції з благоустрою групу з торгівлі, яка працюватиме у зимовий період з 10-ї до 19-ї год, а в літній період – з 12-ї -до 21-ї год. Зробили це тому, що торговці зрозуміли: після 17-ї години в інспекторів закінчується робочий день і можна розкладатись де завгодно і торгувати чим завгодно. Сьогодні перший день роботи цієї групи, але вже є перші протоколи про адміністративне порушення за незаконну торгівлю, – повідомив Смушак.

Про стан стихійної торгівлі в місті на оперативній нараді в міського голови доповів керівник Муніципальних вартових Богдан Кухарук.

Він зазначив, що на вулицях Дністровській та Вовчинецькій локалізували стихійну торгівлю. І зауважив, що люди, які купують товари на таких ринках наражають себе на небезпеку.

Ми спілкувалися з лікарями-ветеренарами і вони підтвердили нам, що пляшки, в яких продають молочні продукти не відповідають санітарним нормам, тобто збираються в невідомих місцях, – зазначив Кухарук.

На це Руслан Марцінків запропонував організувати місця для такої торгівлі в місті, щоб мінімізувати розміщення продавців у недозволених місцях.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...