Мед Атлант

Порностудія, яка функціонувала в Івано-Франківську, була з елементами копро

В порностудії, яка функціонувала в одній з місцевих квартир, як виявилось знімали не зовсім класичне порно. Виробники продукції збували її серед любителів копропорно.

Це стало відомо з ухвали міського суду, яку опублікували в Єдиному реєстрі судових рішень 17 січня.

З ухвали зрозуміло, що організатор для ведення своєї “діяльності” орендував в Івано-Франківську квартиру. У ній й відбувалися різноманітні збочення. З метою комерційної вигоди відео в подальшому збували у всесвітній мережі інтернет на тематичних сайтах.

З ухвали стає зрозуміло, що організатор до свого умислу залучив ще чотирьох осіб, ймовірно місцевих моделей.

Обладнання для зйомок “дорослого кіно” організатор розмістив в орендованому помешканні.

В одному з абзаців ухвали йдеться про те, що студія, яка функціонувала в Івано-Франківську була з елементами копро:

Після чого, у невстановлені досудовим розслідуванням періоди часу, перебуваючи в приміщенні квартири за адресою: м. Івано-Франківськ… , ОСОБА_1, діючи за попередньою змовою групою осіб з ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, реалізовуючи свій протиправний умисел, систематично вступали один з одними у статеві акти із застосуванням людських екскрементів, копрофілії, лесбіянства, групового сексу, генітально-генітальних, генітально-анальних та генітально-оральних, в тому числі мастурбаторних контактів, з метою подальшого розповсюдження виготовлених відео-зображень таких статевих актів відвідувачам спеціалізованих сайтів всесвітньої мережі Інтернет, зокрема Інтернет сайту.

Нагадаємо, порнодіяльність в Івано-Франківську організував 31-річний житель Донецької області. Чоловік діяв спільно у змові з місцевими жительками. 

10 січня в приміщенні де діяла порностудія працівники відділу Департаменту кіберполіції НП України спільно з працівниками прокуратури провели обшуки й вилучили комп’ютерну та іншу техніку.

12 січня суд обрав для “режисера” і однієї з “моделей” міру запобіжного заходу: донеччанин отримав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу у розмірі 140 тисяч гривень. Його співучасниця – місцева жителька – також сидітиме в СІЗО. Як альтернативу, суд визначив їй грошову заставу у розмірі 240 тисяч гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...