Мед Атлант

Поліцейському, якого затримали на хабарі, обрали запобіжний захід

Нагадаємо, 17 січня, на хабарі в 12 тисяч гривень було затримано косівського поліцейського, який вимагав гроші й обіцяв за винагороду не складати на водія, якого попередньо документував, протокол за п’яне водіння.

У п’ятницю, 19 січня, в Івано-Франківському міському суді визначили міру запобіжного заходу для інспектора сектору реагування патрульної поліції № 2 Косівського ВП ГУ НП в Івано-Франківській області. Суд встановив, що вказана особа напередодні вимагала від одного із жителів Івано-Франківської області грошові кошти у сумі 12 тисяч гривень, за не притягнення останнього до адміністративної відповідальності.

Вказані кошти потерпілий передав підозрюваному у три прийоми, під час останньої їхньої зустрічі, поліцейського було затримано правоохоронцями.

Оцінивши надані докази та заслухавши позиції сторін по справі, Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного 1987 року, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, — повідомили у прес-службі суду.

Оскільки злочин, у якому підозрюють вказану особу, носить ненасильницький характер, то згідно закону, судом також було визначено альтернативний запобіжний захід у вигляді грошової застави.

До теми: На хабарі в 12 тисяч гривень затримали прикарпатського поліцейського, який “закривав” очі на п’яну їзду

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...