Мед Атлант

На дорогах Івано-Франківська випробовують нові методи боротьби зі снігом. ВІДЕО

Сьогодні, 22 січня, на вулиці Івано-Франківська “звалилася” велика купа снігу. Комунальники працюють в посиленому режимі, щоб зберегти комфортні умови для транспорту. Цього року дороги міста посипають новим розчином.

Про це МІСТУ повідомив директор КП “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко.

За сьогоднішній день ми уже неодноразово посипали усі дороги піщано-соляною сумішшю. Над очищенням доріг працює багато людей, серед них 60 – тільки двірники та 18 одиниць техніки. Всі люди знаходяться на місцях та  роблять все що можуть. Як результат: зупинку транспорту не допущено. Звичайно, що зранку був деякий дискомфорт, але це логічно. Поки сіль вступить реакцію з снігом повинно пройти хоча б дві години.

Також Віталій Бурко зазначив, що порівняно з минулим роком змінився розчин, яким посипають сніг. Якщо того року це була гранітна суміш, то сьогодні слизькі ділянки обробляють піском з сіллю. Іншою проблемою погодних умов є те, що мешканці міста нехтують прибиранням снігу біля своїх будинків. Таке ставлення веде за собою труднощі з проїздом у дворах.

А тим часом у мережі з’явилось відео з оглядом доріг Івано-Франківська станом на сьогоднішній день.

Станом на 11 год. так виглядають “розчищені дороги” То для чого весь цей цирк з технікою? І це не якась промзона а центр міста вул. Мельника, Незалежності, Коновальця, — коментує автор відео в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що міський голова Руслан Марцінків повідомив на своїй офіційній сторінці про те, що увесь спецтранспорт сьогодні прибирає вулиці в цілодобовому режимі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...