Мед Атлант

У чорний список антимонопольного комітету потрапили підприємці-родичі, які змовилися на торгах

ПП “Струмок”та ФОП Кривецький Л.Б, які ще у квітні 2016 року вчинили антиконкурентні узгоджені дії під час проведення тендерної закупівлі, внесено у  “чорний список” Антимонопольного комітету України.

Розслідування даної справи тривало більше року, але “змовникам” таки не вдалось уникнути покарання. Відтепер дане підприємство та ФОП впродовж трьох років не зможуть перемагати у конкурентних процедурах закупівель, пише Центр громадського моніторингу та досліджень.

Нагадаємо, у квітні 2016 року відділ освіти Рогатинської райдержадміністрації провів закупівлю з надання послуг їдалень, за результатами якої було підписано договір з ФОПом Любов Кривень. Вартість договору – 468 тис. грн.

Єдиним конкурентом Любові Кривень на даній закупівлі було ПП “Струмок”, яке, за даними ЄДР юридичних та фізичних осіб підприємців, належить Григорію Кривень – чоловікові Любові Кривень.

За зверненням “Центру громадського моніторингу та досліджень”, розслідування даної справи Івано-Франківськой відділ АМКУ розпочав ще в грудні 2016 року і от за рік “змовників” нарешті внесли  до “чорного списку”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...