Мед Атлант

Франківці просканували сигналізацію чужого авто та викрали звідти 90 тисяч гривень. ФОТО

Вчора, до Коломийського відділу поліції звернувся 34-річний житель Тернопільської області та повідомив про крадіжку з його автівки. Як згодом з’ясували правоохоронці, 24 січня близько 18:30 год. в м. Коломия на парковці автозаправної станції невідома особа шляхом сканування сигналізації центрального замка проникла в автомобіль потерпілого марки “Мерседес Спринтер”, звідки викрала грошові кошти в сумі 90 000 гривень.

В ході першочергових оперативно-розшукових дій працівниками карного розшуку ГУНП в області та працівниками патрульної поліції на одній із вулиць м. Івано-Франківська було зупинено автомобіль марки «Опель» на іноземній реєстрації. В транспортному засобі були 28, 37-річні жителі обласного центру та 31-річний мешканець с. Крихівці. В ході огляду цього транспортного засобу правоохоронці виявили знаряддя скоєння злочину та викрадені грошові кошти, — повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Наразі зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Крім того, підозрюваних перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...