Мед Атлант

Міський голова прокоментував стан перевірки вентиляційних та димових каналів

Руслан Марцінків розповів про те, що комунальні підприємства міста професійно та своєчасно проводять перевірку. Про це, сьогодні, 30 січня, міський голова написав на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Зараз управителі активно перевіряють димвентиляційні канали в житлових будинках. Ми можемо відповідати за роботу наших комунальних підприємств. Вони професійно і своєчасно проводять перевірку. Приватні ЖЕО та ОСББ менш відповідальні в цьому плані, деякі з них досі не провели перевірку, а від цього залежить життя людей. Не треба чекати трагедій, а всього лиш систематично виконувати профілактичну роботу, — йдеться у повідомленні.

Окрім того, мер Івано-Франківська закликає мешканців не ігнорувати такі перевірки, адже, на його думку, саме на власниках житла лежить найбільша відповідальність. Встановлюючи сумнівні прилади, без необхідних технічних вимог і погоджень жильці своє життя на небезпеку.

На житті не можна економити. Дав доручення особливу увагу під час перевірок приділити будинкам, де на першому поверсі працюють заклади громадського харчування. До таких інспекцій слід залучити ДСНС, — пише міський голова.

Варто нагадати, що наразі в Івано-Франківську продовжують перевірку вентиляційних та димових каналів. На думку експертів, контроль варто проводити двічі на рік : в кінці та на початку опалювального сезону.

Читайте також: В Івано-Франківську загорілися склади. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...