Мед Атлант

Більшість вулиць Івано-Франківська вже очистили від снігу

Впродовж вихідних комунальники працювали в посиленому режимі, щоб зберегти комфортні умови для транспорту та жителів міста. Станом на зараз, основні транспортні вулиці Івано-Франківська вже без снігу.

Про це МІСТУ розповів директор комунального підприємства “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко.

Там, де ходять маршрутки, тролейбуси — ті вулиці очищені від снігу. В Івано-Франківську 193 кілометри доріг, тому в нас є складені маршрути, які охоплюють всі транспортні вулиці, а такі дрібніші залишаються на другу чергу. Впродовж вихідних ніяких проблем не виникало, адже як тільки почався снігопад, ми завантажили сіллю і почали посипати кожну вулицю по декілька разів. Сіль розтоплює сніг майже одразу, — розповідає Віталій Бурко.

Також директор комунального підприємства зазначив, що у порівнянні з минулим роком, тепер зараз є інша техніка та суміш, якою посипають сніг.

По-перше, ми закупили солерозкидачі, які використовують лише сіль. Всі центральні та важливі вулиці посипають тільки сіллю. Без відсіву. На менш важливих вулицях посипають новою та якісною піскосумішшю.

Загалом, над очищенням міста у “Муніципальні дорожні компанії” працює близько двадцяти одиниць техніки — вісім піскорозкидачів, вісім тракторів, три грейдера .

Нагадаємо, погодні умови наробили лиха. Найбільше “дісталося” водіям, які вирішили подорожувати дорогами Франківщини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...