Мед Атлант

Українці зможуть подорожувати без віз до ще однієї країни

Україна отримала безвіз з островами у Карибському морі. Відповідні документи підписали Посол України в США Валерій Чалий та Посол Антигуа і Барбуди в США Рональд Сандерс.

У Вашингтоні відбулася урочиста церемонія підписання угоди про взаємне скасування візових вимог між Україною та острівною державою Антигуа і Барбуда. Про це повідомляють на Facebook-сторінці Посольства України у США.

Зазначається, що український посол подякував Антигуа і Барбуда за підтримку ініціатив України в рамках ООН, зокрема щодо захисту територіальної цілісності України та статусу окупованої території Криму.

Посол також наголосив, що підписання даної угоди це не лише розвиток важливих туристичних і бізнесових можливостей для громадян України та Антигуа і Барбуди, але і свідчення налагодження активного політичного діалогу і взаємодії двох країн, зокрема щодо співпраці в міжнародних організаціях, допомоги у захисті прав та інтересів громадян за кордоном, налагодження студентських обмінів та інформування країн Карибського регіону про ситуацію в Україні.

Безвізова угода передбачає перебування в країнах на термін, що не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

Читайте також: На Прикарпатті зник безвісти 13-річний хлопчик. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...