Мед Атлант

На відомому інтернет-сайті шахраї видурили в прикарпатця майже 6 тисяч гривень

Жертвою шахрайства став 56-річний житель Рожнятівського району. Чоловік хотів придбати мотоблок через інтернет, але потрапив у пастку шахрая.

Днями прикарпатець звернувся до місцевого відділу поліції  та розповів про свою невдалу покупку на сайті «ОЛХ». Потерпілий знайшов необхідний товар, зателефонував продавцеві та узгодив умови купівлі. Після чого перерахував грошові кошти в сумі 5 800 гривень на банківський рахунок псевдо-продавцеві. Опісля заявник хотів передзвонити, щоб сказати йому про це, але зв’язок з продавцем уже був відсутній. Зрозумівши, що його обдурили, чоловік звернувся за допомогою в поліцію, повідомляють у прес-службі ГУНП в області.

Тож, правоохоронці застерігають громадян, що при здійсненні грошових операцій, особливо коли це стосується купівлі-продажу товарів через мережу Інтернет, необхідно бути максимально обачними. В жодному разі нікому не повідомляти інформацію про платіжну картку або картковий рахунок, наприклад ПІН-код, паролі доступу до рахунків, термін дії платіжної картки, кредитні ліміти, персональні дані тощо.

Читайте також: У Франківську чоловік втратив майже 30 тис грн через інтернет-шахраїв

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...