Мед Атлант

На Івано-Франківщині за кошти держбюджету придбали житло для 14 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

Для придбання житла дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування та особам із їх числа минулого року держава спрямувала близько 250 млн грн, які впродовж місяця були освоєні усіма областями.

За ці кошти було придбано 51 будинок, збудовано три нових приміщення для будинків сімейного типу та соціального житла для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, йдеться на сайті облдержадміністрації.

Тож вже цьогоріч, опісля проведення відповідних ремонтних робіт, 334 дитини буде влаштовано у дані заклади.

Івано-Франківська область з державного бюджету на реалізацію цієї соціальної програми отримала 4 млн 918 тисяч гривень. За них вдалося закупити три квартири для трьох дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа в обласному центрі, три квартири для чотирьох таких дітей у Калуші, житловий будинок для двох діток у Болехові, житлове приміщення (трикімнатна квартира) трьом дітям у смт. Верховина, житло для двох дітей у Городенці.

Загалом придбано 10 житлових приміщень для 14 дітей-сиріт та дітей позбавленим батьківського піклування, та особам із їх числа.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...