Мед Атлант

П`яного студента з Прикарпаття вдруге за тиждень затримали через крадіжку

МІСТО писало, що днями у Калуші студент викрав камери відеоспостереження. Та на цьому хлопець не зупинився: продублював злочин.

Вчора, 28 лютого, до місцевих правоохоронців за допомогою звернувся 43-річний мешканець Калуша. Чоловік повідомив, що невідома особа з фасаду будинку, в якому знаходиться продуктовий магазин, викрала камеру відеонагляду, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

В ході проведення оперативних заходів поліцейськими було встановлено особу, причетну до вищевказаного злочину. Ним виявився 17-річний калушанин, котрого кілька днів тому викрили на вчиненні подібного злочину з будинку, в якому знаходився обмінник валют. Цього разу захмелілий парубок викрав камеру відео спостереження із фасаду продуктового магазину. Встановлено, що крадіжку студент вчинив кілька хвилин по опівночі 26 лютого. Знявши камеру, хлопець утік. Цю камеру він також передав на зберігання своєму товаришеві.

Студент опитаний у скоєному зізнався, речовий доказ вилучено. За фактами крадіжок розпочато кримінальне провадження.

Читайте також: Один з керівників ДАБІ, який попався на хабарі, сплатив більше 140 тис гривень застави і чекатиме вироку дома. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...