Мед Атлант

Прикарпатські депутати звертаються до Кабміну щодо лікування учасників АТО

Сьогодні, 2 березня, розпочалося друге пленарне засідання двадцятої сесії Івано-Франківської обласної ради. Прикарпатські депутати розглянули питання, яке стосується учасників АТО.

Депутати розглянули питання порядку денного “Про звернення обласної ради щодо внесення змін до нормативно-правових актів України стосовно санаторно-курортного лікування учасників антитерористичної операції”. На це питання доповів в.о. директора департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА Віталій Яворський.

Голова фракції ВО “Свобода” Михайло Королик додав, що цілком підтримують таке звернення. Каже, багато бійців досі не отримали бажані путівки на оздоровлення. Тарас Виноградник пропонує додати в проект, що не тільки санаторно-курортного лікування, але і придбання лікарських засобів. Депутати підтримали доповнення до цього звернення.

За такий проект проголосували з 84 депутатів 58, не голосували 6.

Таким чином, депутати схвалили звернення обласної ради до Кабінету Міністрів України про необхідність внесення змін до нормативно-правових актів України, що регламентують питання санаторно-курортного лікування учасників антитерористичної операції. Таке рішення буде надіслано до Кабінету Міністрів України.

Читайте також: “Він вбивця”: у Франківську бабуся відмовляється від онука-опікуна. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...