Мед Атлант

Блогер, лікар і вчитель отримали найбільшу підтримку в щорічній незалежній премії “Визнання року”

Триває голосування за визначних франківців у щорічній незалежній премії “Визнання року”. Наразі лідерство у конкурсі отримали номінації “Блогер року”, “Вчитель року” та “Лікар року”.

Голосування триває і переможця буде обрано 25 березня. Ви ще можете підтримати своїх фаворитів у номінаціях. Наразі найактивніше голосують за блогера року, вчителя і лікар року. Найменш активно підтримують франківці волонтера року, політика року і спортивну подію року. У деяких номінаціях є очевидні переможці станом на 14 березня. Правда, до завершення голосування ще є час і Ваш голос може змінити номінанта.

Нагадаємо, команда журналу “Місто” започаткувала щорічну незалежну премію “Визнання року”. Вона покликана підтримувати та популяризувати здобутки прикарпатців. Отримати її матимуть можливість люди різних професій та сфер діяльності.

ДОВІДКОВО про конкурс:

Ви можете підтримати по одному з кандидатів у кожній номінації (для голосування оберіть потрібну номінацію, ставши на неї курсором та клікнувши).

Оберіть номінацію для голосування :

Голосувати можуть усі охочі на сайті Mi100.info. Окрім того, свої бали оприлюднить фахове журі (у його складі буде понад 50 експертів, їх імена будуть оголошені під час церемонії нагородження). За результатами голосування пересічних користувачів та журі буде підбито підсумки за формулою “50 на 50”. Імена переможців у номінації оголосять під час офіційної церемонії нагородження, що пройде наприкінці березня. Голосування триватиме до 25 березня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...