Мед Атлант

На Франківщині голову сільради затримали на хабарі. ФОТО

На Прикарпатті голову сільської ради викрито під час отримання хабара у сумі 100 тис грн. Це сталося сьогодні, 14 березня.

Факт викрито військовою прокуратурою Івано-Франківського гарнізону спільно із слідчими Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області та оперативними працівниками Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України задокументовано злочинну діяльність голови однієї із сільських рад.

Посадовець за попередньою змовою з начальником відділу агропромислового розвитку однієї із райдержадміністрацій вимагав та одержав неправомірну вигоду у розмірі 100 тис грн за надання громадянину в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 14 га.

Хабар виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події, повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону.

ОНОВЛЕНА ІНФОРМАЦІЯ: Відомо, якого голову сільської ради Прикарпаття підловили на хабарі. ФОТО

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем проживання та роботи фігурантів справи.

У подальшому будуть вирішуватися щодо повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (надання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

До теми: Один з керівників ДАБІ, який попався на хабарі, сплатив більше 140 тис гривень застави і чекатиме вироку дома. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...