Мед Атлант

Я не космонавт. Міністр енергетики “втік” від журналістки “МІСТА” після незручних питань

Міністр енергетики та колишній мер Калуша Ігор Насалик не стримав слова перед журналісткою “МІСТА” й за кілька годин до зустрічі відмовив у інтерв’ю на яке дав попередню згоду. Відмову пояснив небажанням відповідати на космічні питання.

Розмова з міністром повинна була скластися у рамках улюбленої рубрики читачів журналу “МІСТО” “10 незручних запитань”. Згоду на інтерв’ю журналістка Оксана Пілянська отримала особисто від міністра. За проханням посадовця в переддень зустрічі надіслала запитання для ознайомлення й увечері, коли вже була дорогою до столиці, раптом отримала неочікувану відмову. У день домовленої зустрічі Насалик вдав, що не помітив журналістку в будівлі міністерства.

Пост-обурення журналістка “МІСТА” Оксана Пілянська опублікувала у своєму фейсбук:

Це мали бути півгодини інтерв’ю з міністром, а раніше міським головою Калуша Ігорем Насаликом. Домовилися ще в понеділок, обіцяв перепустку. Вчора різко передумав, коли прочитав питання. Правда питання були зранку, а відповідь з відмовою прийшла увечері, коли я вже була в дорозі. Написав, що не космонавт. Питання були про звільнення заступників, Димінського, російське громадянство дружини… Так от, я зранку пішла у міністерство, проте міністр вдав що не побачив з іншої сторони “КПП”. Прочекала півгодини відведеної мені для аудієнції, зателефонувала до приймальні, де мені чемно повідомили, що в міністра дуже щільний графік і я туди не записана. Пропоную акцію #запитай_насалика_коли_будеш_у_Києві. Може, ще в когось космічні питання є?

Останнім часом прикарпатська команда Ігоря Насалика покидає міністерські крісла. Нещодавно полишила посаду першого заступника міністра Галина Карп, напередодні подав у відставку ще один заступник міністра франківець Ігор Прокопів. “Чому від міністра йде команда?” Відповідь на це та багато інших цікавих питань “МІСТО” хотіло почути від Ігоря Насалика з перших уст…

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...