Мед Атлант

Генерал увійшов до президії Івано-Франківської організації ФСТ “Динамо”. ФОТО

Одноголосне рішення було прийнято 42 делегатами з усіх регіонів України вчора, 16 березня, під час Всеукраїнської конференції ФСТ “Динамо” на Івано-Франківщині.

За словами Голови Нацполіції, популяризація спорту серед поліцейських виведе систему правоохоронних органів на високий рівень. Водночас якісна спортивна бойова та фізична підготовка поліцейських – це безпека громадян, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

 Таким чином ми пропагандуємо не тільки нову форму роботи поліції, а і новий спосіб життя. Ми даємо поштовх у реалізації спорту в Україні і в Національній поліції в першу чергу. Спортсмени – це обличчя держави, особливо у лавах поліції, – зазначив Сергій Князєв.

Голова Нацполіції повідомив, що за останні три роки близько 20 тисяч молодих українців поповнили ряди 140-тисячної Нацполіції. Багато хто з них – спортсмени і необхідно підтримувати їх у прагненні ставати кращими, удосконалюватися.

Відтак, глава відомства наголосив, що усі керівники поліції у регіонах повинні зрозуміти, що питання спортивного розвитку їх підлеглих – дуже важливий акцент у якості роботи поліцейських. Тож, керівники повинні надавати можливість підлеглим поєднувати роботу із заняттями спортом.

Голова Нацполіції додав, що до лав поліції запрошуються всі бажаючи служити народу України. А він в свою чергу робить все можливе аби підтримувати та популяризовувати спорт серед поліцейських, а також сприятиме відновленню спортивного клубу поліції.

Нагадаємо, до Івано-Франківська з робочим візитом приїхав голова Національної поліції України Сергій Князєв. Очільник поліції вручив службові автомобілі правоохоронцям Прикарпаття.

Читайте також: Сергій Князєв у Франківську розповів, коли підвищать зарплати поліцейським і від чого це залежить

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...