Мед Атлант

Франківці змушені самостійно розчищати замети на вулицях міста. ФОТО

Деякі жителі Івано-Франківська невдоволені роботою комунальних служб. Містяни вимушені брати лопати в руки і самостійно очищати вулиці від кучугур снігу.

Оксана Криницька розповіла у соцмережі, як замість комунальників дві години розчищала прохід до зупинок громадського транспорту.

Вулиця Тисменицька, як діти мають переступити гори снігу на зупинках Яросевича і Угорники? Я щойно 2 години розчищала зупинки, бо чекала дитину з школи і переживала, щоб часом не просунувся і не впав під колеса,  —  обурюється жінка.

Фото до і після 

Чому я маю виконувати за когось роботу, а потім ті люди отримають зарплату з моїх податків. Ви там обнагліли всі разом з Марцінківом. Я б тою лопатою дала йому по ребрах, якби в той момент він мені під руку попався. Для чого займати таку посаду, якщо не вмієш організувати роботу підлеглих, —  продовжує пані Оксана.

До слова, на деяких розчищених зупинках утворились величезні калюжі води, які людям доводиться перестрибувати. Це відбувається через погано встановлені решітки для стоку води, або ж узагалі їх відсутність.

Читайте також: Марцінків сподівається, що міські чиновники востаннє прибирали сніг цієї весни. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...