Мед Атлант

Помер колишній головний поліціянт області

На 62 році життя внаслідок тривалої хвороби відійшов у вічність колишній начальник УМВС в Івано-Франківській області полковник міліції у відставці Струк Іван Васильович.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив  начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

У зв’язку з передчасною смертю Івана Васильовича, особовий склад прикарпатської поліції та я особисто, висловлюємо щирі співчуття родині покійного, розділяємо біль і горе непоправної утрати. Хай земля йому буде пухом та вічна пам’ять!

Довідково

Народився Іван Струк 18 січня 1957 року в селі Радчі Тисменицького району Івано-Франківської області.

У 1979 році Іван Струк вступив до Харківського юридичного інституту, після закінчення якого отримав направлення на роботу в органи внутрішніх справ Івано-Франківської області. З 1983 року розпочав службу з посади слідчого Івано-Франківського міського відділу міліції. Відтак проходив службу на посадах дільничного, інспектора інспекції у справах неповнолітніх, оперуповноваженого карного розшуку, старшого слідчого в підрозділах тодішнього УМВС в області.

З березня 1990 року призначений старшим слідчим з особливо важливих справ слідчої частини, а згодом заступником начальника слідчого управління УМВС – начальником слідчої частини. У 2007-2008 роках очолював УМВС України в Івано-Франківській області, а в 2010-му – УМВС України на Львівській залізниці.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...