Мед Атлант

У Франківську директорка накинулася на працівницю і нанесла удар. ФОТО

Інцидент трапився вчора, 21 березня. Директорка накинулася з нецензурною лексикою на двох працівниць. Одну із них вдарила рукою по обличчю. Потерпіла написала заяву у поліцію.

Про це у мережі фейсбук розповів франківський активіст Михайло Джогола. Чоловік пише, що тією побитою працівницею стала його мама. Сам ж Михайло прийшов на місце події, але агресивна жінка не бажала щось пояснювати чи просити вибачення. Більше того, запевняла, що це вигадка його мами. Поліцію теж не дочекалася, себто, брак часу. Проте активіст упевнений, що такий випадок залишити без відповідальності не можна. Мама Михайла пропрацювала на виробництві друкарем вісім років. Пояснює, що все досконало знала. А вчора, 21 березня, стався конфлікт під час роботи. За словами активіста, його мама не погодилась із начальником виробництва, який на фірмі працює тиждень, а до того працював в СБУ.

Агресивною панянкою виявилася Наталя Чорна. Вона є співвласницею і директоркою друкарні та магазину канцтоварів “Даурія”, що на Бельведерській, 25.

Що цікаво, у 2015 році пані Наталя балотувалась до Івано-Франківської обласної ради від партії ВОЛЯ, але не пройшла. Її чоловік, співзасновник друкарні “Даурія”, Сергій Чорний. Подейкують, що це давній партнер нардепа Юрія Дерев’янка. Зараз чоловік координує роботу Всеукраїнському благодійний фонді Юрія Дерев’янка в межах Яремчанської міської ради.

Потерпіла подала заяву про звільнення. У поліції такий інцидент зареєструвала.

Увага, у тексті присутня ненормативна лексика:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...