Мед Атлант

Сьогодні містом пройде Хресна хода: у центрі обмежать рух транспорту

Сьогодні, 25 березня, центральними вулицями міста пройде Хресна хода.

Хресна дорога розпочнеться о 14:00 год. від храму Царя Христа, монастиря оо. Василіян, що на вул. Незалежності 181 (мікрорайон Майзлі).

Як і в попередні роки, основним наміром ходи буде молитва за мир та спокій в Україні. Хресну Дорогу очолить Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин, спільно з духовенством Архієпархії та мирянами.

Зокрема, патрульна поліція Івано-Франківської області попереджає про перекриття руху транспорту та обмеження його паркування за маршрутом Хресної Дороги, яка відбудеться у неділю, 25 березня.

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради та для безпеки учасників Хресної Ходи з 13.00 год. до 17.00 год. рух транспортних засобів буде перекритий за маршрутом:
Церква Царя Христа (вул. Незалежності,181) – вул. Незалежності – Вічевий Майдан – вул. Галицька – Архікатедральний і Митрополичий Собор Воскресіння Христового УГКЦ.

Нагадаємо, 20 березня під час оперативної наради міський голова звернувся до підприємців, особливо тих, чиї заклади розміщені на “стометрівці”, щоб врахували це дійство.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...