Мед Атлант

В обласній ДФС знайшли корупціонерів у власних рядах

Як повідомили у відділі внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Івано-Франківській області, протягом 2018 року проведено 8 службових перевірок щодо діяльності працівників податкової та митниці, в тому числі розглянуто 3 звернення на їх дії від платника податків.

У 4 випадках інформація про неправомірні чи корупційні дії працівників ДФС знайшла своє підтвердження, йдеться на офіційному сайті відомства.

За результатами перевірок 4 матеріали направлено до правоохоронних органів для інформування та надання правової оцінки діям посадових осіб відомства області. По одному з матеріалів працівниками внутрішньої безпеки Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України складено адміністративний протокол відносно 2 працівників митниці за несвоєчасне повідомлення про суттєві зміни в майновому стані.

Ще за результатами перевірок внутрішньої безпеки Національною поліцією зареєстровано кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.364 Кримінального кодексу України.

Також на підставі подань відділу внутрішньої безпеки до дисциплінарної та матеріальної відповідальності притягнуто 1 працівника, а саме позбавлено премії.

Читайте також: Молода та перспективна прикарпатська тергромада шукає інвесторів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...