Мед Атлант

Прикарпатцю за крадіжку двох інструментів загрожує до шести років в’язниці

До Городенківського відділу поліції звернувся 41-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що з приватного приміщення складу невідома особа вчинила крадіжку трьох болгарок марки “МАКІТА”.

В ході проведених оперативних заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 29-річний мешканець сусіднього села.

Як з’ясувалося, напередодні зловмисник, проходячи попри складське приміщення потерпілого скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає та шляхом відважування дверей проник до середини, звідки поцупив три болгарки та з місця події втік.

У скоєному лиходій зізнався та повідомив, що дві крадені болгарки він продав невідомому, а виручені кошти витратив на власні потреби, ще одну правоохоронці вилучили та невдовзі повернуть власникові.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також: Житель Прикарпаття отримав 8 років в’язниці за побиття дівчат

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...