Мед Атлант

Дорогам у Карпатському регіоні бути: нардепи обіцяють позитивні зміни. ФОТО

В Івано-Франківську розпочалося спільне засідання голів ОДА Західного регіону та народних депутатів України. Вони обговорюють будівництво доріг.

Франківець Андрій Іванчук, голова Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики, каже, що у парламенті депутати хочуть, аби дороги не кусками ремонтувалися, а від населеного пункту до на населеного пукту.

Що стосується нашого регіону, то проблема кадрів є. Інвестор не повертається з-за кордону. Багато розумних людей покинули країну. І це все видно на економіці. Зараз на підприємствах мало людей, це поштовх, аби повертатися додому, — каже пан Андрій.

Прикарпатський нардеп Михайло Довбенко, як перший заступник голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності, зауважив, що вже зроблені серйозні зміни у розвитку.

До проблем, які є зараз, готовий долучитися уряд. Ми будемо розвивати гірську місцевість. Прем’єр-міністр особисто все контролюватиме. Ми, 4 Комітети, об’єдналися для того, щоб запевнити краян у покращенні суспільних сфер в країні, — каже Михайло Довбенко.

Проте губернатор Івано-Франківської області звернув увагу на відсутність квитків на літак, навіть на внутрішні рейси.

Немає жодного квитка з Франківська до Львова. Навіть до Тернопіля немає. Я прошу звернути на це увагу нардепів. Ми не маємо офіційного прикордонного сполучення”, — зазначив голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук.

Читайте також: Розбудова доріг і проблеми авіації: до Франківська з’їхалися нардепи ВРУ. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...