Мед Атлант

В Івано-Франківську стає популярною послуга попутніх перевезень. ВІДЕО

Гарна компанія в дорозі та економія коштів на паливо і громадський транспорт.

В Івано-Франківську набуває популярності послуга попутніх перевезень. Це коли автовласники шукають пасажирів за допомогою мобільних додатків. Вигода від такої послуги обопільна для всіх учасників. Окрім офіційних перевізників. Вони написали скаргу до мерії з проханням перевірити такі сервіси, йдеться в сюжеті ТРК “Вежа”.

Більшість іванофранківців надають перевагу громадському транспорту. Однак, коли їм потрібно швидко дістатися до місця призначення, користуються альтернативними послугами перевезень. Захар Стринадюк вирушає до Львова. Якраз очікує на замовлену заздалегідь автівку за допомогою “Бла-бла-кару”. Цим сервісом користується понад 2 роки.

За кордоном такі пасажирські сервіси мають давню традицію. В Україні попутні перевезення лише розвиваються. Водії таксі кажуть, на їхні заробітки це не впливає. А навпаки, створює здорову конкуренцію у сфері пасажироперевезень.

До перевірок приватних перевізників робоча група приступить вже наступного тижня . Відповідно до рішення виконавчого комітету.

Читайте також: У Франківську перевірятимуть водіїв таксі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...